Nagelreparatie:

Ik kan teennagels die er niet zo fraai uitzien of waarbij een stuk ontbreekt weer van een mooie nagel voorzien. Dit gebeurt door middel van een 1-fase-gel, die in 1 of meerdere lagen wordt aangebracht, en wordt uitgehard onder een led UV-lamp. De gel blijft elastisch omdat dit speciale gel is voor tenen, welke mee beweegt met de teen, zodat het niet als storend word ervaren.

Hieronder staan een aantal foto's met hoe het ervoor was en het eindresultaat.

Voor behandeling: En na de behandeling:


French pedicure en gellak:

Voor tenen die gewoon iets extra's willen is gellak een mooi product. Ik kan uw nagels voorzien van een french-pedicure, Ook kan ik een gellak kleur aanbrengen, zodat u een mooi kleurtje op de teennagels heeft, welke langer mooi blijft dan een nagellak. Gellak blijf vaak langer (meestal 6 weken , maar afhankelijk van de groei van de nagels) mooi op de tenen blijft zitten.

Hier een voorbeeld van French pedicure: En hierbij wat voorbeeldkleuren van de gellak:


Nagelbeugeltechniek:


Nagelbeugeltechniek is bedoeld om ingroeiende teennagels of heel bol staande teennagels te behandelen en te begeleiden tijdens het groeien. Een nagelbeugel wordt op maat gemaakt en verlicht meteen de pijn. De nagelbeugel wordt na een bepaalde periode verwijderd, en indien nodig opnieuw geplaatst tot de juiste vorm van de nagel is behaald. Een nagelbeugel groeit mee met de nagel. Het is belangrijk dat de nagelbeugel regelmatig wordt gecontroleerd door de pedicure. Hieronder staan een aantal voorbeelden van nagelbeugels.

Nagelbeugel Veertje: Nagelbeugel BS Spange:


Vilttechnieken:

Mocht u last hebben van druk of wrijvingsplekken welke veel last bij u veroorzaken, dan kan ik deze gebieden behandelen met vilttechnieken. Het vilt kan worden aangebracht op de huid of in de schoen, waardoor u minder snel eelt of blaren krijgt. Voorbeelden van vilt ziet u hieronder:

vilt onder de voet vilt op de hallux (knok vd voet)

Ortheses:

Mocht u tenen hebben welke over elkaar heen groeien (ruitertenen) of last hebben van likdoorntjes tussen de tenen (weke likdoorn) of een aandoenin waarbij de druk verdeelt moet worden, dan zou dat eventueel kunnen met een orthese. Dit word altijd eerst door mij bekeken door middel van een voetonderzoek.

Hieronder heb ik een foto van een aantal ortheses, welke gedragen kunnen worden. Deze worden op maat gemaakt waardoor ze een betere pasvorm hebben dan de teenstukken welke kant en klaar gekocht kunnen worden.
Keratine pakking:

Een keratinepakking is een doeltreffende hand-of voetbehandeling tegen kloofjes/ droge handen of voeten en kwetsbare huid. Het resultaat is super zachte voeten/handen. En het is zeker met name voor reumapatiƫnten een weldaad voor de gewrichten.Overige informatie: